Friday, June 18, 2010

stories that reflects you

#1
pernahkah anda mengalami perkara sebegini?

mase bace novel;

"alamak macam bace diari hidup aku la novel ni"

mase tengok cerita;

"adeyh mende yang same pernah jadi kat aku gak ni"

ape yang aku ingin ceritakan kat sini, penulis novel memang hebat tulis novel yang memang akan buat kita rasa dan hidup seperti cerita yang dikarangnya.

#2
sekarang cuti sem, aku bosan,
maka amik la cerita korea dari kawan aku, sufri busu nama diberi.
tajuk nye "you're beautiful" lihat gambar di bawah ini.




pergh memang tabik spring la kat korean drama. diorang memang hebat kalau buat cerita romantik ni. owh aku sudah menjadi jiwang. hahaha

mungkin korang dah boleh agak kan ape kaitan #1 dan #2.
yes, im having a memory recap in the drama. (betol ke aku cakap ni??)

there is a scene between Shin Woo and Go Mi Nam that really reminds me about her.
scene yang mane? biarlah rahsia bak kata siti nurhaliza. huhu
scene itu adalah scene jiwang.
OMG aku jiwang? mungkin juga..kadang-kadang la kot. haha
like i said it was a romantic scene.
so the first time i saw the scene i was like

"OMG same siot! die tiru aku ni. hahaha"

i was laughing. is it funny? am i happy?
atau mungkin juga aku sebenarnya sedih?
sedih mengenang memori yang takkan dapat dikecapi lagi?
aku pun tak tahu. hanya Yang Maha Esa mengetahui.
tapi ape pun aku rase bangga gak sikit kot sebab dapat tengok scene kehidupan aku dilakonkan di dalam scene drama korea. huhuhu

owh beeteedub;
>first time aku bukak cerita sedikit tentang personal life aku yang bosan ini. huhu
>who's her? syhhhhh~ :p
>si dia sudah tiada

chiow

8 comments:

Mademoiselle Umie said...

nak tau! =P ahaks!

ikhwan said...

nak tau ape?? budak2 xle tw..hahaha :p

tongchen@seattle said...

Greetings from USA! I love your blog.
Please visit me at:
http://blog.sina.com.cn/usstamps
Thanks!
-Tong

hanysshisham said...

i know dat it hurts ble tgk something yg sme mcm pe kt pnah kne...sakit oh..sakit..tp biar jela..it is a memory n will stay s a memory..dont let d past steal ur present..like i said, live the present 4 d future..

ikhwan said...

tp itu bkn part yg sdey..
itu part yg sweet owh..huhu
nnt bkk sem ak tnjk kt ko..
igt kn aku..huhu

DAUD said...

ok nnt ak remind ko

ainmusa said...

ni mesti part shin woo ckp indirectly the girl yg die suke adelah go mi nam.tapi go mi nam ngok ngek lampi x perasan.gitu?ahaha teke.hee

ikhwan said...

daud: remind ape?

ain: tettt! salah! hahaha

Post a Comment

 

Blog Template by YummyLolly.com - Background by Ava7Patterns